INDIVIDUELE COACHING

Individuele coaching houdt je een spiegel voor, leert je te kijken naar jezelf, naar je kwaliteiten, talenten en drijfveren. Je ontdekt je valkuilen en belemmeringen die het optimaal functioneren in de weg staan en leert hoe je belemmeringen kunt omzetten in mogelijkheden, zodat jij weer in je kracht komt te staan en optimaal functioneert.

Hoe gaan we te werk?

  • We starten met een vrijblijvend intakegesprek om kennis te maken.

  • We inventariseren je coachvraag.

  • We maken samen een plan voor het coachtraject.

  • We maken regelmatig gebruik van een persoonlijk DISC profiel . Dit gedragsprofiel geeft helder weer wat je waardevolle gedragseigenschappen zijn en jouw manier van communiceren.

Klik hier voor een voorbeeld van een gedragsprofiel volgens Q4 Profiles. Neem contact op om te kijken wat jouw coachvraag voor mij is. Ik ben er van overtuigd dat ik je verder kan helpen.

GESPREK

Ik help je graag verder. Laten we met elkaar kennis maken en kijken of het klikt. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

SANDRA

Ik ben toegankelijk en werk graag transparant en doelgericht, altijd zoekend naar de mogelijkheden.

NIKS IS FOUT

Niks is goed of fout, het gaat om het ontdekken en verkennen van je eigen mogelijkheden die bij jou passen.

MIJN VISIE

Wat ik mensen meegeef:“Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen en een wereld gaat voor je open….”

Q4 Profiles

Met Q4 Profiles beschik ik over een uiterst praktische en laagdrempelige methode voor het vergroten van iemands zelfkennis. Ik kan deze analyses toepassen binnen elk vakgebied: werving en selectie, teambuilding, verandermanagement, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, commercie, timemanagement, maar ook studie- of beroepskeuze. En wat het doel ook is: ik onderzoek nooit één of twee dimensies van iemands persoonlijkheid, ik kijk altijd naar het totaal. Daarbij wordt niet alleen iemands bewuste gedrag onderzocht, ik analyseer ook de onbewuste drijfveren. Want waarom doen we soms het een, terwijl we eigenlijk het andere wilden?

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van Q4 Profiles: www.q4profiles.nl

DURF JIJ IN DE SPIEGEL TE KIJKEN?

Individuele coaching houdt je een spiegel voor, leert je te kijken naar jezelf, naar je kwaliteiten, talenten en drijfveren.

NEEM CONTACT OP