TRAINING EN TEAMCOACHING

Haal het beste uit jezelf en gebruik elkaars kwaliteiten om als team de beste resultaten te behalen. Dat is mijn uitgangspunt van waaruit ik naar teams kijk en met teams binnen teamcoaching aan de slag ga. Voorbeelden van trainingen op het gebied van teamsamenwerking, communicatie en persoonlijk leiderschap:

  • Werken met kernkwaliteiten in een team

  • Verbeteren en versterken van onderlinge communicatie met behulp van het DISC teamprofiel

  • Ontwikkelen en versterken van een zelfsturend team

  • Ontwikkelen van proactiviteit in het team

Klik hier voor een voorbeeld van een teamprofiel van Q4 Profiles. Wil je meer informatie over een training of teamcoaching? Neem contact op en vraag een kosteloos intakegesprek aan.

WERKWIJZE

De trainingen zijn ervaringsgericht en praktisch van aard, het geleerde is direct toepasbaar. Niet alleen een training zorgt voor het beoogde resultaat, maar ook de begeleiding, in de vorm van coaching on the job, zorgt ervoor dat we het resultaat behalen en behouden.

DISC profiel

Bij de teamtraining maken we regelmatig gebruik van het DISC gedragsprofiel.
Dit profiel geeft inzicht in:

• Hoe je de dingen doet, die je doet.
• Je waardevolle gedragseigenschappen en je manier van communiceren.
• Je kwaliteiten en welke waarde deze kwaliteiten hebben voor het succes van een team.

Q4 Profiles

Met Q4 Profiles beschik ik over een uiterst praktische en laagdrempelige methode voor het vergroten van iemands zelfkennis. Ik kan deze analyses toepassen binnen elk vakgebied: werving en selectie, teambuilding, verandermanagement, persoonlijke leiderschapsontwikkeling, commercie, timemanagement, maar ook studie- of beroepskeuze. En wat het doel ook is: ik onderzoek nooit één of twee dimensies van iemands persoonlijkheid, ik kijk altijd naar het totaal. Daarbij wordt niet alleen iemands bewuste gedrag onderzocht, ik analyseer ook de onbewuste drijfveren. Want waarom doen we soms het een, terwijl we eigenlijk het andere wilden?

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van Q4 Profiles: www.q4profiles.nl

WERKEN MET DE KERNKWALITEITEN

Haal het beste uit jezelf en gebruik elkaars kwaliteiten om als team de beste resultaten te behalen. Dat is mijn uitgangspunt van waaruit ik naar teams kijk.

NEEM CONTACT OP