SANDRA VAN LOENEN

Mijn naam is Sandra van Loenen, mijn carrière is begonnen in de gezondheidszorg. Na jaren als groepsleider gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen in het begeleiden, coachen van medewerkers op de werkvloer. Al snel ontdekte ik dat het begeleiden en coachen van individuen en teams mijn passie is. Om mij hier verder in te ontwikkelen ben ik naast mijn werk een studie gaan volgen en heb ik mij verder ontwikkeld tot Opleidingskundige. In die tijd heb ik de overstap gemaakt van de gezondheidszorg naar het dynamische bedrijfsleven. Met deze schat aan ervaring werk ik nu, als trainer en coach, met veel plezier voor zowel het bedrijfsleven als de gezondheidszorg.

PERSOONLIJKE GROEI

Deze ontwikkeling tot Opleidingskundige heeft mij zelf veel gebracht. Vroeger had ik mij niet kunnen voorstellen dat ik het spreken in het openbaar, voor groepen, laat staan trainen van mensen, zou durven. “Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen en een wereld gaat voor je open….”
Het is mijn uitdaging om mensen te laten groeien en in te laten zien wat hen dat oplevert, zowel zakelijk als privé. Zicht krijgen op je talenten en deze benutten. Dit maakt je effectiever en geeft je meer (zelf)vertrouwen.

 LATEN WE SNEL AFSPREKEN

Ik ben toegankelijk, mijn benadering is daardoor laagdrempelig. Ook werk ik graag transparant en doelgericht, altijd zoekend naar de mogelijkheden. Niks is goed of fout, het gaat om het ontdekken en verkennen van je eigen mogelijkheden die bij jou passen. Ik stimuleer mensen te kijken naar hun eigen verantwoordelijkheid. Wil je iets in je omgeving veranderen, kijk dan welke invloed jijzelf kunt uitoefenen. Door bewuste keuzes te maken heb jij grip op je eigen functioneren.

Met vriendelijke groet,

MENSEN WEER OP WEG HELPEN

Het is mijn uitdaging om mensen te laten groeien en in te laten zien wat hen dat oplevert, zowel zakelijk als privé. Zicht krijgen op je talenten en deze benutten.

NEEM CONTACT OP