Naast deze workshops zijn er ook teamdagen. Heb jij geen zin in een saaie “dag op de hei” maar wil je wel samen met jouw team actief aan de slag met een afwisselend programma waarin samenwerking en communicatie centraal staan? Dan zijn de unieke teamdagen echt iets voor jullie! Kijk eens op de pagina waar alle trainingen staan vermeld.

Workshop | “feedback geven & ontvangen

Wat is feedback?

Feedback is een terugkoppeling geven over het gedrag of de prestaties van de ander. Feedback kan positief en negatief zijn. Positieve feedback is heel motiverend. Negatieve feedback geven is voor veel mensen lastig. Vaak speelt angst een rol. Maar met goed geplaatste feedback op het geschikte moment kunnen problemen of irritaties makkelijk opgelost worden. Kortom; voor een goede samenwerking is over en weer feedback geven en ontvangen onmisbaar.

 

Opbouw workshop:

In deze workshop leggen we uit wat feedback is en wat belangrijk is om feedback te kunnen geven, de zogenoemde voorwaarden. We nemen de feedbackstappen door en gaan oefenen met het geven van zowel positieve als negatieve feedback. We maken daarbij gebruik van concrete praktijksituaties. Afsluitend bespreken we met de medewerkers hoe zij de feedback in kunnen passen in hun werkzaamheden en geven we een aantal oefeningen mee waarmee zij zelf aan de slag kunnen.

 

Wat levert het op voor de teamleden en de organisatie?

  • Gewenst gedrag wordt bevorderd en ongewenst gedrag wordt verminderd.
  • Medewerkers kunnen hun grenzen beter stellen en kunnen beter omgaan met kritiek.
  • Medewerkers kunnen problemen of irritaties op ontspannen wijze constructief
  • Medewerkers stimuleren zichzelf en collega’s tot persoonlijke groei.
  • Er ontstaat een open en eerlijke cultuur.

 

Investering:

Deze workshop kost € 1125,- per team, exclusief 21% BTW. Deze prijs is inclusief materialen en reiskosten voor de coaches. Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximaal aantal deelnemers 16. Niet inbegrepen zijn kosten voor de locatie en catering van deelnemers en coaches. De workshop kan ook incompany gegeven worden mits er een geschikte ruimte is.

 

Overige informatie:

De workshop duurt 1 dagdeel (ca. 4 uur) en wordt in principe gegeven door twee coaches, zodat in kleine groepjes iedereen voldoende tijd en ruimte heeft om te oefenen.

Deze workshop is in samenwerking met Patricia Hoogervorst van Phoocus.

WERKEN MET DE KERNKWALITEITEN

Haal het beste uit jezelf en gebruik elkaars kwaliteiten om als team de beste resultaten te behalen. Dat is mijn uitgangspunt van waaruit ik naar teams kijk.

NEEM CONTACT OP