Heb jij geen zin in een saaie “dag op de hei” maar wil je wel samen met jouw team actief aan de slag met een afwisselend programma waarin samenwerking en communicatie centraal staan? Dan zijn deze unieke teamdagen echt iets voor jullie! Kijk ook eens op de pagina waar alle workshops staan vermeld.

Teamdag | De kracht van KLEUR BEKENNEN

Wil je in één dag leren hoe je met effectieve communicatie en de juiste uitstraling je doelen beter en sneller kunt bereiken?  Dan is deze teamdag écht iets voor jou en je team.

Lees verder >>

Teamdag | Heel het team bakt!

Jullie  leren hoe je verschillende gedragsstijlen kunt herkennen en hoe je het beste met  de verschillende stijlen kunt communiceren. Met deze tips ga je direct aan de slag. Jullie gaan namelijk Team Taart Builden.

Lees verder >>

Teamdag | Natuurlijk DISC!

Met behulp van het DISC model wordt zichtbaar wat je eigen gedragsvoorkeur en die van anderen is. In de middag maken we een vaartocht over de Nieuwkoopse Plassen en kom je meer te weten over het gedrag en de leefgewoonten van otters en andere dieren.

Lees verder >>

Leuk!? Verandering op het werk!

Driedaagse training in effectief omgaan met (ingrijpende) veranderingen op het werk. Voor individuele medewerkers of voor volledige teams. Bent u directeur, teamleider of HR-medewerker? Download hier de folder voor meer informatie over deze training.

Lees verder>>

Workshop | verbindende communicatie

We starten de workshop met uitleg over het gedachtegoed achter geweldloze communicatie. Vervolgens nemen we de vier stappen door en gaan we op basis van een aantal door de deelnemers ingebrachte cases oefenen.

Lees verder >>

Workshop | naar een sterker team met intervisie

Tijdens de workshop leggen we uit wat intervisie is, hoe je dit uitvoert (proces stappen en spelregels) en gaan we aan de slag met vraagstukken die medewerkers zelf inbrengen. Zo kunnen de deelnemers direct ervaren wat intervisie hen op kan leveren.

Lees verder>>

Workshop | feedback geven & ontvangen

In deze workshop leggen we uit wat feedback is en wat belangrijk is om feedback te kunnen geven, de zogenoemde voorwaarden. We nemen de feedbackstappen door en gaan oefenen met het geven van zowel positieve als negatieve feedback.

Lees verder >>

WERKEN MET DE KERNKWALITEITEN

Haal het beste uit jezelf en gebruik elkaars kwaliteiten om als team de beste resultaten te behalen. Dat is mijn uitgangspunt van waaruit ik naar teams kijk.

NEEM CONTACT OP