Naast deze workshops zijn er ook teamdagen. Heb jij geen zin in een saaie “dag op de hei” maar wil je wel samen met jouw team actief aan de slag met een afwisselend programma waarin samenwerking en communicatie centraal staan? Dan zijn de unieke teamdagen echt iets voor jullie! Kijk eens op de pagina waar alle trainingen staan vermeld.

Workshop | “verbindende communicatie”

Wat is verbindende communicatie?

Verbindende communicatie is een manier van communiceren die leidt tot gehoord en verstaan worden en op een zodanige manier met elkaar in interactie zijn, dat de verbinding blijft bestaan. Het is opgebouwd uit vier stappen. Het helpt mensen om steviger in het leven te staan en te durven zeggen wat ze willen. In verbindende communicatie gaat het dus niet om gelijk krijgen, maar om bij jezelf blijven én om het willen horen waar het de ander omgaat.

 

Opbouw workshop:

We starten de workshop met uitleg over het gedachtegoed achter geweldloze communicatie. Vervolgens nemen we de vier stappen door en gaan we op basis van een aantal door de deelnemers ingebrachte cases oefenen.  We eindigen de workshop met tips om verbindende communicatie in werk én privé leven te implementeren.

 

Wat levert het op voor de teamleden en de organisatie?

  • Meer collegialiteit en meer werkplezier
  • Het vergroot de bereidwilligheid tot samenwerking
  • Veiligheid en vertrouwen binnen het team en de organisatie
  • Minder (tijdrovende) conflicten
  • Beter contact tussen de medewerkers onderling en een beter contact met bewoners en hun familieleden.

 

Investering:

Deze workshop kost € 1125,- per team, exclusief 21% BTW. Deze prijs is inclusief materialen en reiskosten voor de coaches. Het minimale aantal deelnemers is 6 en het maximaal aantal deelnemers 16. Niet inbegrepen zijn kosten voor de locatie en catering van deelnemers en coaches. De workshop kan ook incompany gegeven worden mits er een geschikte ruimte is.

 

Overig informatie:

De workshop duurt 1 dagdeel (ca. 4 uur) en wordt in principe gegeven door twee coaches, zodat in kleine groepjes iedereen voldoende tijd en ruimte heeft om te oefenen.

Deze workshop is in samenwerking met Patricia Hoogervorst van Phoocus.

WERKEN MET DE KERNKWALITEITEN

Haal het beste uit jezelf en gebruik elkaars kwaliteiten om als team de beste resultaten te behalen. Dat is mijn uitgangspunt van waaruit ik naar teams kijk.

NEEM CONTACT OP